Márton napi eKerékpártúra és libatoros ebéd Pécsett

Márton napi túránk témája Pécs város csodálatos látképe és természetesen a hagyományos liba ételek. Túránk során igénybe lehet venni elektromos rásegítésű kerékpárokat (a túra ára magában foglalja), melyekkel a dombos akadályokat könnyedén lehet venni, de saját kerékpárral érkezőket is sok szeretettel várunk.

A belvárosból, Havi hegyi templomnál tetőző túránk során megállót ejtünk a Tettye mésztufa barlangjánál, ahol érdekes tényeket hallhatunk a Mecsek geológiájáról. Kicsit tovább haladva a Tettye romoktól tekinthetünk le Pécsre, libatepertő krémes-hagymás kenyér és egy csésze, forró tea kíséretében.A látkép utolsó megállónknál teljesedik ki, ami nem más, mint a Havi hegyi templom. A sétányon alkalma nyílik mindenkinek az elektromos járművek kipróbálására és csoportos fényképeket készítünk a panorámával a háttérben.

A domboldalról lecsorogva végállomásunk a Kafka fogadó (Pécs 7624.Alkotmány u.8.), ahol ízletes Márton napi ebéd várja a társaságot.

A menü

- Sütőtök krémleves pirított tökmaggal

- Sült libacomb hagymás tört burgonyával és párolt lilakáposztával

- Körtés-diós pite

A túrán való részvételi díj 4200 Ft/fő, ami magában foglalja a Tettyei pikniket és az ebédet a Kafka fogadóban, valamint az elektromos kerékpárok használati díját.

Jelentkezés regisztrációhoz kötött! A részvételi díj fizetése: Készpénzes fizetés esetén a regisztrációval egy időben a Kafka fogadóban. (Pécs, 7624. Alkotmány utca 8.) Vagy banki átutalással a teljes részvételi díj (4200 Ft/fő) megfizetése a Public Bike System Hungary Kft. 12072521-01542829-00100002 számlaszámra, megjegyzés rovatba Márton napi ekerékpár túra.

A barlanglátogatás opcionális, melynek költségei: Diák/nyugdíjas 600 Ft; Felnőtt 800 Ft

Jelentkezés Márton napi eKerékpárostúrára

Kedves Jelentkező!

Örömünkre szolgál, hogy érdeklődsz Márton napi túránk iránt. Amenyiben szeretnél velünk tartani, kérlek töltsd ki az űrlapot valós adataiddal...

 

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Program

ÉRKEZÉS a helyszínre 9:30 – Kafka fogadó 7624. Alkotmány utca 8.
INDULÁS - 10:00
TÚRA IDŐTARTAMA - 2 óra
LIBATOROS EBÉD - 12:00
Útvonal:
Kafka fogadó - Ferencesek u. - Janus Pannonius u. - Széchenyi tér - Anna u. - Vince u. - Tettye romok - Havi hegyi templom - Havi hegyi ú. - Zerge u. - Losonc u. - József u. - Szent István tér - Kafka fogadó

A túra csak minimum 10 Fő részvételével indul!

Az időjárástól függetlenül a libatoros ebéd megrendezésre kerül a Kafka - fogadóban

Érdeklődni, Csiszár Dávid túravezetőnél : +36 30 986 1444

admin

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: