Hogyan regisztrálj a rendszerbe?

A Kaposvári Közösségi Kerékpár Rendszerből a kerékpárok kölcsönzése kétféleképpen történhet:

Kaposvár kártya

Rendszeres felhasználóknak  éves bérlet vásárlásával, melyet Kaposvár kártyával tudnak használni.

Kaposvár online

Alkalmi felhasználóknak online regisztrációt követően PIN KÓD segítségével. Regisztrációhoz kattints ide: regisztracio.cityebike.hu

Alkalmi felhasználó vagy?
Megmutatjuk hogyan regisztrálj online!

1. Regisztrálj

A Kaposvári Tekergő városi elektromos kerékpárkölcsönző rendszert csak regisztrált felhasználók használhatják. Megrendeléskor kiválaszthatod, hogy milyen módon használod a rendszerünket. Online vásárláshoz használd az érintőképernyős terminált, weboldalunkat vagy mobilodat. Az adataid megadása után, töltsd fel az egyenlegedet és már kerékpározhatsz is!

2. Fizetési lehetőségek

Kölcsönzési díjat és kauciót online Barionnal* és bankkártyával fizetheted be. Kerékpár kölcsönzési egyenlegedről azonnali tájékoztatást kapsz felhasználói fiókodban. A kaució összegét 3 – 7 munkanapon belül utaljuk vissza.

*Mit jelent a Barion? A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni web áruházakban, mobil alkalmazásokban, vagy barátaidnak tranzakciós díj nélkül!

3. Vedd le a kerékpárt

Az elektromos kerékpárokat az állomásokról PIN Kóddal veheted le. A regisztráció után a visszajelző e-mailben megkapott adatokkal, a Felhasználói fiókodat elérheted, majd a "Kerékpárfelvétel" menüpontot kell választani. A kapott 4 jegyű kódot a kerékpár mellett, a dokkolón található felületen kell beütnöd, majd hang- és fényjelzés után már viheted is a kerékpárt.

4. Élvezd az elektromos kerékpározást

kerékpár használata

Miután levetted az elektromos kerékpárt vagy rollert, nincs más teendőd mint az ülésmagasságot beállítani és már indulhatsz is! A Kaposvári Tekergő elektromos kerékpáron 3 sebességes manuális váltó található, amivel beállíthatod a legkényelmesebb kerékpározási tempót. Az elektromos rásegítés intelligens módon igazodik a nyomatékhoz. Mikor pedálozol, az érzékelők jelzik a motornak, hogy milyen mértékben segítsen, fékezéskor pedig automatikusan kikapcsol. Fékezéskor használd a kontraféket is! Mindig figyelj oda kanyarodásnál az elektromos rásegítésre, közlekedj biztonságosan és tartsd be a KRESZ szabályait!

Rendszeres felhasználó vagy? Éves bérletet szeretnél?

Első lépésként regisztrálnod kell rendszerünkbe. Ezt személyesen a Tourinform irodában veheted meg (7400 Kaposvár, Fő u. 8.). Az adataid megadása és a bérleti díj kifizetése után, kézhez kapod a kártyádat, mellyel a kerékpárokat és rollereket kölcsönözni tudod. A regisztrációdat személyre szabottan kezeljük, így bármilyen kérdéssel fordulhatsz munkatársainkhoz, legyen szó a használatról vagy akár az egyenleged állapotáról.
Az éves bérlet váltása 14 éves korhoz kötött az alábbi feltételekkel:
1. A felhasználó kaposvári lakcímmel rendelkezik
2. A felhasználó Kaposváron tanul és erről igazolást tud felmutatni.
3. A felhasználó kaposvári munkahellyel rendelkezik és ezt hitelt érdemlően igazolni tudja. 

További kérdéseiddel keresd a kaposvári Tourinform irodát vagy kövess minket Facebookon és legyél naprakész Kaposvári Tekergőből!