Hogyan regisztrálj a rendszerbe?

A Kaposvári Közösségi Kerékpár Rendszerből a kerékpárok kölcsönzése kétféleképpen történhet:

Kaposvár kártya

Rendszeres felhasználóknak  éves bérlet vásárlásával, melyet Kaposvár kártyával tudnak használni.
Tourinform Iroda 7400 Kaposvár, Fő utca 8.

Kaposvár online

Alkalmi felhasználóknak online regisztrációt követően PIN KÓD segítségével. Regisztrációhoz kattints ide: regisztracio.cityebike.hu

Alkalmi felhasználó vagy?
Megmutatjuk hogyan regisztrálj online!

1. Regisztrálj

A Kaposvári Tekergő városi elektromos kerékpárkölcsönző rendszert csak regisztrált felhasználók használhatják. Megrendeléskor kiválaszthatod, hogy milyen módon használod a rendszerünket. Online vásárláshoz használd az érintőképernyős terminált, weboldalunkat vagy mobilodat. Az adataid megadása után, töltsd fel az egyenlegedet és már kerékpározhatsz is!

2. Fizetési lehetőségek

Kölcsönzési díjat és kauciót online Barionnal* és bankkártyával fizetheted be. Kerékpár kölcsönzési egyenlegedről azonnali tájékoztatást kapsz felhasználói fiókodban. A kaució összegét 3 – 7 munkanapon belül utaljuk vissza.

*Mit jelent a Barion? A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni web áruházakban, mobil alkalmazásokban, vagy barátaidnak tranzakciós díj nélkül!

3. Vedd le a kerékpárt

Az elektromos kerékpárokat az állomásokról PIN Kóddal veheted le. A regisztráció után a visszajelző e-mailben megkapott adatokkal, a Felhasználói fiókodat elérheted, majd a "Kerékpárfelvétel" menüpontot kell választani. A kapott 4 jegyű kódot a kerékpár mellett, a dokkolón található felületen kell beütnöd, majd hang- és fényjelzés után már viheted is a kerékpárt.

4. Élvezd az elektromos kerékpározást

kerékpár használata

Miután levetted az elektromos kerékpárt vagy rollert, nincs más teendőd mint az ülésmagasságot beállítani és már indulhatsz is! A Kaposvári Tekergő elektromos kerékpáron 3 sebességes manuális váltó található, amivel beállíthatod a legkényelmesebb kerékpározási tempót. Az elektromos rásegítés intelligens módon igazodik a nyomatékhoz. Mikor pedálozol, az érzékelők jelzik a motornak, hogy milyen mértékben segítsen, fékezéskor pedig automatikusan kikapcsol. Fékezéskor használd a kontraféket is! Mindig figyelj oda kanyarodásnál az elektromos rásegítésre, közlekedj biztonságosan és tartsd be a KRESZ szabályait!

Rendszeres felhasználó vagy? Éves bérletet szeretnél?

Első lépésként regisztrálnod kell rendszerünkbe. Ezt személyesen a Tourinform Irodában veheted meg (7400 Kaposvár, Fő u. 8.). Az adataid megadása és a bérleti díj kifizetése után, kézhez kapod a kártyádat, mellyel a kerékpárokat és rollereket kölcsönözni tudod. A regisztrációdat személyre szabottan kezeljük, így bármilyen kérdéssel fordulhatsz munkatársainkhoz, legyen szó a használatról vagy akár az egyenleged állapotáról.
Az éves bérlet váltása 14 éves korhoz kötött az alábbi feltételekkel:
1. A felhasználó kaposvári lakcímmel rendelkezik.
2. A felhasználó Kaposváron tanul és erről igazolást tud felmutatni.
3. A felhasználó kaposvári munkahellyel rendelkezik és ezt hitelt érdemlően igazolni tudja. 

További kérdéseiddel keresd a kaposvári Tourinform Irodát vagy kövess minket Facebookon és legyél naprakész Kaposvári Tekergőből!